2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

manukahoningdokter.nl

manukahoningdokter.nl

Manuka honing is een aparte vorm van honing die in Nieuw-Zeeland en Australië wordt geproduceerd door bijen uit de nectar van de Manuka-boom of -struik die endemisch is in die landen. Het hoge gehalte aan methylglyoxal (MGO), een molecuul met antibacteriële en anti oxiderende eigenschappen, is wat Manuka honing onderscheidt, en het Manuka honing beoordelingssysteem evalueert het gehalte aan MGO in Manuka honing. Hoe hoger de score, hoe hoger het MGO-niveau.

Manuka honing is een soort honing die wordt geproduceerd in Australië en Nieuw-Zeeland. Het  wordt gemaakt van nectar geproduceerd door de Manuka-boom, ook bekend als de theeboom, Leptospermum scoparium of Nieuw-Zeelandse theeboom. De Europese honingbij werd in de jaren 1800 door kolonisten in Nieuw-Zeeland en Australië geïntroduceerd en ze begonnen honing te produceren van de Manuka-struik.

manukahoningdokter.nl

Hoewel verder onderzoek nodig is om de meeste van deze beweringen te staven, biedt Manuka honing verschillende potentiële voordelen. Manuka honing heeft potentiële voordelen, zoals een natuurlijke wondgenezing, keelpijn en hoest onderdrukken, bevordert de spijsvertering en verbetert de mondgezondheid. Bij het consumeren van Manuka honing zijn er een paar zorgen om op te letten, waaronder de kans op een allergische reactie en Manuka honing die veel suiker bevat, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Ben je van plan op zoek te gaan naar authentieke Manuka honing? Ga naar manukahoningdokter.nl om onze website te bekijken.

manukahoningdokter.nl

Zoek bij het kopen van Manuka honing naar een product dat is gebrandmerkt als Manuka honing van medische kwaliteit of een product met een hoge UMF-classificatie. Zoek bij het kopen van Manuka honing voor medicinale doeleinden naar een product dat is gebrandmerkt als Manuka honing van medische kwaliteit of een hoge UMF-classificatie heeft. Als je zich nog meer zorgen maakt over Manuka honing, raadpleeg dan uw arts, voedingsdeskundige of zorgverlener om te bepalen of het geschikt voor je is.